Serre

Veel mensen dromen van een serre aanbouw of wintertuin. Steeds vaker willen mensen zichzelf verwennen met zo’n glazen aan- of uitbouw, waar elke zonnestraal voor licht en extra warmte zorgt. Hierdoor is het in een serre aanbouw heerlijk toeven.

Wij horen dan ook vaak achteraf van onze klanten:
“Wij brengen meer tijd door in de serre dan in onze woning.”
Maar vooral bij slecht weer is het wonen in zo’n ‘kamer’ met transparante gevels en dak een buitengewoon genoegen. Want wind en regen zijn buitengesloten en u kunt toch optimaal genieten van het uitzicht over uw tuin.

Serre aanbouw als specialisme

Bouwbedrijf Klaver is gespecialiseerd in het bouwen van serres. Serre aanbouw is een specialisme waarin we al bijna 35 jaar ervaring hebben. Door deze ervaring en nieuwe technieken kunnen wij verschillende vormen en stijlen ter plaatse in bijna elke situatie toepassen. Zo bouwen wij serres van hardhout, aluminium en kunststoffen in moderne of ‘Engelse stijl’.

Uw serre kan van alle gemakken worden voorzien zoals tuindeuren, schuifdeuren, vouwwanden, schuifdaken, zonwering en al uw eigen specifieke wensen.

Omdat elke situatie anders is, is er vooraf uiteraard goed overleg met u over uw wensen, eisen en de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor het bekijken van onze serre foto’s gaarne even geduld, het uploaden van de foto’s heeft wat tijd nodig.

Bouwbedrijf Klaver is voornamelijk werkzaam in verschillende plaatsen in Noord-Holland, zoals Obdam, Heerhugowaard, Alkmaar, Heiloo, Haarlem, Purmerend en Amsterdam.